MENÜ

Matróz SE és Lányai

 

Leány focicsapatunk 2009. májusában alakult, melynek létrejöttét Jakubecz Júliának és Boda Viktornak (Banzi) köszönhetjük, akik hónapokon át toborozták a csapattagokat személyesen és interneten keresztül.

Csapatunk 15 főből áll, melynek tagjai :

Barák Zsófia, Halaj Fanni, Halaj Zsófia, Jakubecz Ágnes, Jakubecz Júlia, Jamrik Anita, Kordics Edit, Kovács Anna, Kovács Márta, Kovács Nikolett, Mácsik Viktória, Molnár Henrietta, Mrekvicska Bernadett, Ruzsin Szabina és Zachar Katalin.

Edzőnk Kristóf János –akit sokan „Matróz” néven ismernek- nagy lelkesedéssel és türelemmel irányít minket,  a fiúknál is jól bevált bátorító szavaival: „Ami a csövön kifér!”

Az első komolyabb megmérettetésre a júliusban  megrendezett Gönc kupán került sor, melyet a felkészülésünket segítő edzőmérkőzésen előzött meg Szügyben. A részt vevő csapatok Diósjenőről, Héhalomból, Salgótarjánból, Szügyből és Vácról érkeztek.

Körmérkőzéseken elért eredményeink a következők voltak:

  1. Érsekvadkert  - Vác 3:4
  2. Diósjenő – Érsekvadkert 0:1
  3. Szügy – Érsekvadkert 0:0
  4. Salgótarján – Érsekvadkert 0:0
  5. Héhalom – Érsekvadkert 5:3

Mesterünk munkájának és kitartásunknak köszönhetően a 3. helyezést sikerült elérnünk, amelyet méltóképpen meg is ünnepeltünk.

Terveink között szerepel(t) a 2009.szeptemberben induló Regionális női futsal- bajnokságonvaló részvétel. Célunk, hogy a községünkben legyen egy jó teherbírással rendelkező női focicsapat, melynek megvalósulása nagy mértékben köszönhető nagylelkű támogatóinknak.

Heti két alkalommal kedden és pénteken 18:00 órától kezdődnek  edzéseink a futballpályán, melyre szívesen várjuk a sportágat kedvelő lányokat, asszonyokat!

 

(Érsekvadkerti Hírek – 2009.December)

 

IWIW

FaceBook

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Asztali nézet